aanmelden
Schriftlezing
website van de Dirk Monshouwer Stichting
H | 1e van de herfst | Leesrooster | M
Rubrieken
d Nieuws
d Bijbelvertalingen
Gesorteerd op:
laatste 20 wijzigingen
Jes. 40,1-11 Troost, troost mijn volk
Deut. 6,1-9 Hoor, Israël!
Jes. 45,1-7 Koresj de gezalfde van JHWH
De DM-Stichting
Verslagen
d Links
Onderzoek
Hoe kan ik ...
Workshop 19 nov 2013
Sinds enige tijd heeft de Dirk Monshouwer Stichting een tweede website www.schriftinuitvoering.nl. Het is de bedoeling dat op deze website een complete bijbelvertaling beschikbaar komt.
In dit stadium wordt de nieuwe website in eerste instantie gevuld met vertalingen die al op deze site, www.schriftlezing.nl, beschikbaar zijn.
Er zijn een aantal nieuwe functies aan deze site toegevoegd, waarmee relatief eenvoudig de bestaande vertalingen naar de nieuwe site kunnen worden overgedragen.
Het is niet alleen een kwestie van gegevens overdragen. Op de nieuwe site heeft de tekst een andere codering en zijn andere functies beschikbaar.
De nieuwe overdracht functies gaan ervan uit dat de oude tekst correct gecodeerd is. In dat geval is de omzetting naar de nieuwe codering vrij eenvoudig.

--upload 26 niet gevonden-- Op dinsdag 19 november 2013 kwamen een aantal vertalers bij elkaar in Almere om met elkaar te bespreken hoe de overdracht van de oude site naar de nieuwe site kan plaatsvinden en werd er druk geoefend met de nieuwe functies om de overdracht onder de knie te krijgen.

Het bleek al gauw dat er vaak aan de oude teksten nog wat gedaan moet worden voordat de overdracht succesvol kan worden uitgevoerd. Maar daar knappen de teksten in de regel aardig van op!
En zo werd gedurende deze dag met steeds meer succes een aantal teksten overgezet van de oude naar de nieuwe site!

Bericht 7 Mar 2014 09:36:40 | Auteur: Peter
Deze site heeft 242 leden, waarvan 1 online; Bezoekers: vandaag: 103; Colofon