aanmelden
Schriftlezing
website van de Dirk Monshouwer Stichting
H | 2e van Pasen | Leesrooster | M
Rubrieken
d Nieuws
d Bijbelvertalingen
Gesorteerd op:
laatste 20 wijzigingen
De DM-Stichting
Verslagen
d Links
Onderzoek
Hoe kan ik ...
...een discussie starten?
Deze site is bedoeld om de discussie over vertalen en vertalingen te stimuleren. U wordt van harte uitgenodigd om aan die discussie deel te nemen.
In de linkerkolom ziet u een aantal rubrieken. Als u bent ingelogd verschijnt er bij sommige rubrieken een plus-teken + aan de linkerkant. Wanneer u daarop klikt, ziet u een scherm waarmee een nieuw bericht in de rubriek van het plus-teken gezet kan worden.

Er zijn twee soorten rubrieken:
1. Simpele berichten, zoals de rubriek Hoe kan ik.... Deze zijn bedoeld voor mededelingen die geen verdere discussie behoeven.
2. Ketting-berichten (threads), zoals de rubriek Vertaalvragen. Deze zijn bedoeld voor discussies. U kunt hier een stelling innemen of een vraag stellen, en andere deelnemers kunnen daarop reageren.

Bij de vertalingen is ook een ketting van reacties mogelijk, naar aanleiding van vragen die de tekst oproept. Dat gaat dan met de link Reageren onderaan de pagina. Deze reacties vormen een aparte rubriek, die enkel aan die tekst is gebonden, en geen verband heeft met de algemene discussies in de linkerkolom.

Het spreekt vanzelf dat discussies het begrip van de Bijbel en het plezier in het lezen en vertalen moeten bevorderen: kwetsende, al te persoonlijke of andere opmerkingen, die in strijd zijn met de bedoeling van deze site, zullen  worden verwijderd.

Bericht 24 May 2015 13:14:17 | Auteur: Peter
Deze site heeft 252 leden, waarvan 1 online; Bezoekers: vandaag: 68; Colofon