aanmelden
Schriftlezing
website van de Dirk Monshouwer Stichting
H | 6e van de herfst | Leesrooster | M
Rubrieken
d Nieuws
d Bijbelvertalingen
Gesorteerd op:
laatste 20 wijzigingen
Jes. 40,1-11 Troost, troost mijn volk
Deut. 6,1-9 Hoor, Israël!
Jes. 45,1-7 Koresj de gezalfde van JHWH
Dan. 2,1-49 Nebukadnessars droom
De DM-Stichting
Verslagen
d Links
Onderzoek
Hoe kan ik ...
Geen studie driedaagse in Hattem dit jaar!
Na overleg met de organisatoren,  de inleiders en bestuursleden van de Dirk Monshouwer Stichting is besloten dat de studie driedaagse in november dit jaar geen doorgang zal vinden.
De reden hiervoor is dat in de locatie in Hattem het onmogelijk is enige vorm van social distancing te organiseren terwijl we ons daarnaast goed kunnen voorstellen dat voor sommige deelnemers de drempel om deel te nemen te hoog wordt geschat. Dat zeker in het licht van de laatste persconferentie van premier Rutte en Minister De Jonge over de ontwikkeling van het Corona virus in Nederland.

Wij betreuren het dat deze door de deelnemers als boeiend beschreven dagen dit jaar geen doorgang kunnen vinden. Wij vertrouwen er op dat in de loop van 2021 we een gelegenheid vinden waar we, met behoud van de sfeer en met in achtneming van de dan geldende eisen, toch met een groep van max. 20 personen de gezamenlijke studie en vertaling van een stuk uit de Hebreeuwse Bijbel weer ter hand kunnen nemen.

Bericht hierover volgt t.z.t. op deze website.

Ten overvloede: de naar volgend jaar verschoven studiedag in Ede met Dr. Hendrik Jan Bosman willen we bij voldoende belangstelling wel doorgang laten vinden waarbij wij er veel aan zullen doen om ook dan aan de geldende veiligheidseisen te voldoen.

Bericht 6 Oct 2020 08:13:38 | Auteur: WillemP
Deze site heeft 242 leden, waarvan 1 online; Bezoekers: vandaag: 115; Colofon